beats by dre cheap

Zdravo ljudi moji,

Evo opet mene. Nakon koliko? hm... više od pola godine. Pa dobro je, nije loše. Znao je biti razmak i od godinu i kusur. Kako ste mi vi? Čitam vas redovno, a mogla bi i početi pisati redovno kao nekad zar ne?
U prethodnom postu sam vas pitala šta odluciti kada se nadjete na raskrsnici života. I naravno, svi ste rekli da se trebaodlučiti za ljubav. Ali, znate kakva to mora biti ljubav da je vrijedna odricanja svega ostalog. Kao prvo partner mora biti neko kome vjerujete 100%, za koga ste sigurni da bi dao život za vas, ma da bi za vas bio spreman odreći se svega onoga čega ste se vi spremni odreći. Ma znate šta hoću da kažem.. Nažalost, ja vjerovatno nisam bila ta "sretnica" da imam tako nekog. I sva sreća pa nisam život svoj upropastila odlučivši da se odreknem svega i odem sa nekim ko nije bio tako iskren, odan, pažljiv.. Vjerovatno nisam jos ni odrasla i zrela osoba da mogu donosit tako velike odluke.
Uglavnom, sve se dobro zavrsilo, po mene. Često se zapitam sta bi s mene bilo da sam donijela drugu odluku.. Ma obuzme me jeza pri pomisli na tu propast. Veliko razočarenje, ali i velika lekcija. Život ide dalje, i najvažnije je da se ne vraćamo na staro. Sve što treba da se desi , desit ce se, što ne treba neće ma koliko god se vi trudili. Vjerujte.

Miholjsko ljeto.
http://trimetraiznadneba.blogger.ba
06/06/2017 14:41